De Ark Langedijk is een groeiende gemeente die zich niet alleen uitstrekt naar groei in leden, maar vooral naar ons persoonlijke geloof in de Here Jezus Christus. Gods woord is duidelijk dat groei allereerst afhankelijk is van God en daarnaast ook van bedieningen, gaven/talenten en vooral mensen die vervuld van de Heilige Geest de gelovigen toe kunnen rusten. We zijn aan elkaar gegeven! Om die reden verwelkomen we elke maand verschillende bedienen en gastsprekers.

Steve en Rita 2018 Steve en Rita 2018
vrijdag 22 juni 2018

Profetische avond

De Ark Langedijk organiseert een speciale avond met lofprijs, onderwijs én profetische bediening door Steve en Rita Fedele. De avond start met lofprijs en aanbidding en er vindt er een inleiding plaats over profetie [...]

maxresdefault maxresdefault
zondag 24 juni 2018

Gastspreker Stephen Beauchamp

Zondagmorgen 24 juni komt de schrijver van het boek ” Power to deliver” Stephen Beauchamp ( IHOP-KC) om onderwijs te geven over Genezing en Bevrijding. Er zijn nogal wat vragen omtrent [...]

image image
zondag 1 juli 2018

Gastspreker Maarten de Vries

Zondagmorgen 1 juli komt Maarten de Vries spreken bij De Ark Langedijk. Hij groeide op in een reformatorisch gezin, waar hij van kinds af aan worstelde met de vraag of [...]

AAEAAQAAAAAAAAc0AAAAJDgyYzllZDdmLTJhMWEtNDZiMS04MmNjLWM3M2M0MmFkZjUwYQ AAEAAQAAAAAAAAc0AAAAJDgyYzllZDdmLTJhMWEtNDZiMS04MmNjLWM3M2M0MmFkZjUwYQ
zondag 5 augustus 2018

Gastprediker Co Kempeneers

Zondagmorgen 5 augustus komt Co Kempeneers de prediking verzorgen bij VEG de Ark Langedijk. "Co en zijn vrouw Tineke zijn opgegroeid in de Wieringermeer en getrouwd in 1975. Tot bekering [...]

martinkoornstra martinkoornstra
zondag 23 september 2018

Martin Koornstra – Wonderlijke zondag (genezingsdienst)

Zondagavond 23 september komt Martin Koornstra met zijn team van Royal Mission naar Langedijk.     Zie voor meer informatie op de website van Royal Mission

Venema_Inzegening_LageResolutie-42 Venema_Inzegening_LageResolutie-42
zondag 14 oktober 2018

Gastspreker Eric Cappelli

Op zondagmorgen 14 oktober komt voorganger Eric Cappelli spreken. Hij is samen met onze voorganger Jonathan Venema het werk voor de oprichting van VEG de Ark Langedijk in de zomer [...]

maxresdefault maxresdefault
zondag 4 november 2018

Gastspreker Steve van Deventer

Zondagmorgen 4 november komt Steve van Deventer bij De Ark Langedijk spreken. Steve van Deventer is een voormalig Nederlandse predikant/voorganger van Zuid Afrikaanse afkomst. Steve is sinds 2014 landelijk coördinator onderwijs [...]

Schermafbeelding-2013-12-12-om-11.59.051 Schermafbeelding-2013-12-12-om-11.59.051
zondag 16 december 2018

Gastspreker Jan Pool

Zondagmorgen 16 december 2018 komt Jan Pool spreken bij VEG de Ark Langedijk. Spreken is zijn passie en met zijn liefde voor Jezus en het Woord van God weet hij [...]

Steve en Rita 2018

Profetische avond

vrijdag 22 juni 2018
20:00 uur - 22:00 uur

De Ark Langedijk organiseert een speciale avond met lofprijs, onderwijs én profetische bediening door Steve en Rita Fedele.

De avond start met lofprijs en aanbidding en er vindt er een inleiding plaats over profetie en de profetische bediening. Daarna volgt een tijd van bediening door Steve en Rita Fedele. Steve en Rita zijn profeten die door God zijn geroepen om het ambt van profeet wereldwijd te bekleden. Ze dragen een krachtige zalving en hun profetische woord is accuraat en scherp. Het belooft een bijzonder avond te worden en we zien uit hoe de Heilige Geest door Steve en Rita heen gaat werken.

Inloop vanaf 19.30. Er is dan koffie en thee.

 

maxresdefault

Gastspreker Stephen Beauchamp

zondag 24 juni 2018
10:00 uur - 12:00 uur

Zondagmorgen 24 juni komt de schrijver van het boek ” Power to deliver” Stephen Beauchamp ( IHOP-KC) om onderwijs te geven over Genezing en Bevrijding.

Er zijn nogal wat vragen omtrent dit onderwerp.

Jezus heeft u macht en gezag gegeven over de werken van de duisternis!

Dus waarom ervaren niet meer christenen overwinning?

Stephen Beauchamp geeft praktisch Bijbels gefundeerd onderwijs om verwarring rondom het onderwerp bevrijdingsbediening weg te halen.
Hij laat zien hoe je de kracht van God kan ervaren tijdens geestelijke strijd.

-Hoe bid je op de juiste manier tijdens geestelijke oorlogvoering? Wat kan je beter niet doen of juist wel doen??

– Wat zijn verschillende niveaus van demonische invloed? Kan een christen bezeten zijn?

– Hoe kun je in vrijheid in je ware identiteit wandelen in de kracht van de HG

Elke christen is geroepen de gevangenen vrij te zetten.
Bereid je voor om een leven van doorbraak te leven waarin Gods kracht door jou heen stroomt om de gebondenen vrij te zetten.

Stephen is een man vol passie en vuur voor Jezus! Hij heeft een heel krachtig getuigenis over hoe hij radicaal tot bekering is gekomen en acuut vrij was van zijn drugsverslaving.

Stephen is onderdeel van het Senior Leadership van het International House of Prayer in Kansas City. Hij is afgestudeerd aan de Brownsville Revival School of Ministry.
Hij is onderdeel van de pastorale zorg en is verantwoordelijk voor profetische genezing & bevrijdings cursussen bij IHOP en doceert diverse lessen aan de IHOP Universiteit.

“power to deliver”

https://www.amazon.com/dp/0768407168/ref=rdr_ext_tmb

 

 

image

Gastspreker Maarten de Vries

zondag 1 juli 2018
10:00 uur - 12:00 uur

Zondagmorgen 1 juli komt Maarten de Vries spreken bij De Ark Langedijk. Hij groeide op in een reformatorisch gezin, waar hij van kinds af aan worstelde met de vraag of hij was uitverkoren. Pas op zijn achttiende gaf hij zich, na een intensieve gebedsstrijd, over aan God. Hoewel hij niet wist dat dit mogelijk was. Dit gaf hem zoveel zekerheid dat alle twijfel voorgoed verdween.

Al snel ontwikkelde zich bij Maarten een grote bewogenheid voor degenen die verloren gaan. Hij weet dat hij geroepen is om te prediken om juist deze groep mensen te bereiken. Door naar de Bijbelschool Christformation te gaan, zette hij de eerste stappen richting zijn doel: zielen winnen. Met prediken is hij sindsdien niet meer gestopt en vooral vanaf het moment dat hij geslaagd is van twee jaar Bijbelschool, heeft God vele deuren voor hem geopend.

AAEAAQAAAAAAAAc0AAAAJDgyYzllZDdmLTJhMWEtNDZiMS04MmNjLWM3M2M0MmFkZjUwYQ

Gastprediker Co Kempeneers

zondag 5 augustus 2018
10:00 uur - 11:45 uur

Zondagmorgen 5 augustus komt Co Kempeneers de prediking verzorgen bij VEG de Ark Langedijk. “Co en zijn vrouw Tineke zijn opgegroeid in de Wieringermeer en getrouwd in 1975. Tot bekering gekomen eind jaren ’80 met een groot verlangen om fulltime voor God te mogen werken. Dit werd in het jaar 2000 werkelijkheid.
Vanaf die tijd zijn wij altijd werkzaam geweest in het Evangelie. Vanaf 2013 is Co reizend Prediker.Inmiddels hebben wij samen 4 Zendingsreizen mogen maken en we zien overal dat God meewerkt met wonderen en tekenen. We hebben 2 kinderen en 6 kleinkinderen. Begin 2016 legde God op ons hart om een Stichting op te zetten. For Your Glory Ministries.”

martinkoornstra

Martin Koornstra – Wonderlijke zondag (genezingsdienst)

zondag 23 september 2018
19:30 uur - 22:00 uur

Zondagavond 23 september komt Martin Koornstra met zijn team van Royal Mission naar Langedijk.

 

 

Zie voor meer informatie op de website van Royal Mission

Venema_Inzegening_LageResolutie-42

Gastspreker Eric Cappelli

zondag 14 oktober 2018
10:00 uur - 12:00 uur

Op zondagmorgen 14 oktober komt voorganger Eric Cappelli spreken. Hij is samen met onze voorganger Jonathan Venema het werk voor de oprichting van VEG de Ark Langedijk in de zomer van 2014 gestart. Eric zelf is voorganger van VEG de Ark Middenmeer sinds januari 2011 en sinds 2018 ook van een nieuwe vestiging in Julianadorp.

Eric Cappelli (1980) is geboren en getogen in de Verenigde Staten. Hij komt uit een Italiaans/Amerikaans gezin. In 2002 heeft hij zijn bachelor behaald aan Northpoint Bible College. Nadat hij zijn bachelor had bemachtigd vertrok hij naar Nederland voor een twee jarige zendingsreis. Deze zendingsreis werd 7 jaar jongerenwerk bij Teen Challenge Nederland en Youth Alive. Sinds 2011 is hij zijn werk als voordragen gestart in Middenmeer.

maxresdefault

Gastspreker Steve van Deventer

zondag 4 november 2018
10:00 uur - 12:00 uur

Zondagmorgen 4 november komt Steve van Deventer bij De Ark Langedijk spreken. Steve van Deventer is een voormalig Nederlandse predikant/voorganger van Zuid Afrikaanse afkomst. Steve is sinds 2014 landelijk coördinator onderwijs bij de VPE en tegenwoordig is hij vooral actief als spreker binnen veel Evangelische- en Pinkster kerken in Nederland.

Schermafbeelding-2013-12-12-om-11.59.051

Gastspreker Jan Pool

zondag 16 december 2018
10:00 uur - 12:00 uur

Zondagmorgen 16 december 2018 komt Jan Pool spreken bij VEG de Ark Langedijk. Spreken is zijn passie en met zijn liefde voor Jezus en het Woord van God weet hij altijd weet hij altijd weer mensen te inspireren om God te zoeken en dicht bij Hem te blijven.

Naast het spreken is Jan actief met Hartlink en schrijver van vele boeken. De laatste boeken die hij geschreven heeft is een serie van drie ‘Intimiteit, Identiteit en Autoriteit’

Intimiteit-1-500x500Identiteit-500x500Autoriteit-500x500

 

Zie de website van Hartlink voor meer informatie.