Volle Evangelie Gemeente de Ark is een levende gemeente. Een gemeente die niet alleen groeit vanuit de centrale gemeenteactiviteiten, maar juist doordat de mensen vol van de Here Jezus, midden in het dagelijks leven het koninkrijk van God vertegenwoordigen.

Family sunday Family sunday
zondag 25 maart 2018

Family Sunday

Zondagmorgen 25 maart is er weer een 'Family Sunday'. Na de samenkomst zal er een heerlijk gratis lunch worden aangeboden. Deze bestaat onder andere uit verse soep, verse belegde broodjes [...]

Paasdiensten Paasdiensten
vrijdag 30 maart 2018

Goede Vrijdag samenkomst

Vrijdagavond 30 maart zal er bij VEG de Ark Langedijk een 'Goede vrijdag' samenkomst zijn. Iedereen is van harte welkom! Inloop vanaf 19.30 met koffie en thee.

Paasdiensten Paasdiensten
zondag 1 april 2018

Paasmorgen – Wonderlijke zondag

1e Paasdag komen we bij elkaar om te vieren dat de Here Jezus de dood heeft overwonnen! De samenkomst zal in het teken staan van de God van de opstandingskracht. Aan [...]

0f83f3aa95dfaabe9758c2062ebc4978aa599522 0f83f3aa95dfaabe9758c2062ebc4978aa599522
zaterdag 7 april 2018

Viva de KERK conferenties

Op zaterdag 7 april 2018 is de laatste van de drie conferenties met Henk Stoorvogel bij VEG de Ark Langedijk. De conferentie is speciaal voor kerken, en leiders van Christelijke organisaties en [...]

arno-van-der-knaap arno-van-der-knaap
zondag 8 april 2018

Gastprediker Arno van der Knaap

Op zondag 8 april komt Arno van der Knaap spreken bij VEG De Ark Langedijk. Arno is pastor van een grote gemeente in Leiden genaamd GODcentre. De gemeente is in 2011 opgericht [...]

Klaas_Small Klaas_Small
zondag 29 april 2018

Gastprediker – Klaas van Denderen

Op zondag 29 april komt Klaas van Denderen spreken bij VEG De Ark Langedijk. Hij is een profetisch spreker en oprichter van Fathers House Ministries Klaas: 'Mijn verlangen is dat God [...]

pasfoto pasfoto
zondag 13 mei 2018

Gastspreker Michiel Koelewijn

Zondagmorgen 13 mei komt Michiel Koelewijn bij VEG De Ark Langedijk spreken. Hij is schrijver van het boek 'Gods Economie' en een veelgevraagd spreker. Michiel zag dat door onwetendheid en ongeloof [...]

AAEAAQAAAAAAAAc0AAAAJDgyYzllZDdmLTJhMWEtNDZiMS04MmNjLWM3M2M0MmFkZjUwYQ AAEAAQAAAAAAAAc0AAAAJDgyYzllZDdmLTJhMWEtNDZiMS04MmNjLWM3M2M0MmFkZjUwYQ
zondag 5 augustus 2018

Gastprediker Co Kempeneers

Zondagmorgen 5 augustus komt Co Kempeneers de prediking verzorgen bij VEG de Ark Langedijk. "Co en zijn vrouw Tineke zijn opgegroeid in de Wieringermeer en getrouwd in 1975. Tot bekering [...]

martinkoornstra martinkoornstra
zondag 23 september 2018

Martin Koornstra – Wonderlijke zondag (genezingsdienst)

Zondagavond 23 september komt Martin Koornstra met zijn team van Royal Mission naar Langedijk.     Zie voor meer informatie op de website van Royal Mission

Schermafbeelding-2013-12-12-om-11.59.051 Schermafbeelding-2013-12-12-om-11.59.051
zondag 16 december 2018

Gastspreker Jan Pool

Zondagmorgen 16 december 2018 komt Jan Pool spreken bij VEG de Ark Langedijk. Spreken is zijn passie en met zijn liefde voor Jezus en het Woord van God weet hij [...]

Family sunday

Family Sunday

zondag 25 maart 2018
10:00 uur - 12:30 uur

Zondagmorgen 25 maart is er weer een ‘Family Sunday’. Na de samenkomst zal er een heerlijk gratis lunch worden aangeboden. Deze bestaat onder andere uit verse soep, verse belegde broodjes en nog veel meer lekkers. Een mooi moment om samen te eten en elkaar als family van God te leren kennen. Iedereen is van harte welkom. Ook als je nog nooit in een kerk geweest bent of andere filialen van de Heer bezoekt.

24231998_1982754395333289_6794286270253756428_n24176938_1982698945338834_2220741620462717604_n

Paasdiensten

Goede Vrijdag samenkomst

vrijdag 30 maart 2018
20:00 uur - 21:30 uur

Vrijdagavond 30 maart zal er bij VEG de Ark Langedijk een ‘Goede vrijdag’ samenkomst zijn. Iedereen is van harte welkom!

Inloop vanaf 19.30 met koffie en thee.

Paasdiensten

Paasmorgen – Wonderlijke zondag

zondag 1 april 2018
10:00 uur - 12:00 uur

1e Paasdag komen we bij elkaar om te vieren dat de Here Jezus de dood heeft overwonnen! De samenkomst zal in het teken staan van de God van de opstandingskracht. Aan het einde van de samenkomst zal er moment zijn waar we voor de mensen in nood persoonlijk bidden bidden. Of het nu gaat om depressie, ziekte, verdriet of verslavingen. Heb jij een wonder nodig. Ontmoet dan de God van het leven, de God van wonderen: de Here Jezus. Voor Hem is er niets onmogelijk!

0f83f3aa95dfaabe9758c2062ebc4978aa599522

Viva de KERK conferenties

zaterdag 7 april 2018
09:30 uur - 16:00 uur

Op zaterdag 7 april 2018 is de laatste van de drie conferenties met Henk Stoorvogel bij VEG de Ark Langedijk. De conferentie is speciaal voor kerken, en leiders van Christelijke organisaties en kerkelijke teamleiders.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden en elke conferentie verzorgt VEG de Ark een heerlijke lunch!

Wil je aan de conferenties deelnemen bestel je ticket dan op Eventbrite. Om aan de conferentie(s) deel te nemen is aanmelden verplicht.

KLIK HIER om naar de Eventbrite pagina te gaan

2 7  J A N U A R I

Viva de kerk

De eerste conferentie zal gaan over visie-ontwikkeling voor jouw plaatselijke gemeente aan de hand van de gemeente van Antiochië.

1 7 F E B R U A R I –

Spreken met impact

De conferentie Spreken met Impact is een avontuurlijke reis naar de geheimen van communicatie die levens kan veranderen. Ontdek de essentiële elementen van impactvolle communicatie én maak jezelf deze eigen in een uitdagende dag vol inspiratie en training.

7  A P R I L

Geestelijk leiderschap

Een dag waarin we focussen op kernprincipes van geestelijk leiderschap, zoals identiteit, focus, passie, wilskracht, kwetsbaarheid en drijfveren.

Viva de kerk!

Hoe kan de kerk van Jezus Christus de komende vijftien jaar aan impact winnen en het evangelie met kracht uitdragen? In de eerste conferentie zal Henk spreken over de kerk van Antiochië, zoals beschreven in het Bijbelboek Handelingen. Deze kerk had een enorme impact in haar omgeving door de levens van gewone mensen heen en de eeuwenoude kenmerken van deze gemeente zijn vandaag de dag nog steeds springlevend en van doorslaggevend belang! Deze gemeente had impact en veranderde haar omgeving door de kracht van Gods aanwezigheid in en door de levens van gewone mensen!

Geestelijk leiderschap

Ontdek de essentiële kernprincipes van geestelijk leiderschap in een uitdagende dag vol inspiratie en training onder leiding van Henk Stoorvogel. Leiderschap is het uitoefenen van je invloed. Het is doen wat gedaan moet worden. Gezonde leiders kennen zichzelf en geven vanuit overtuiging en evenwicht leiding.

Tijdens de conferentie over leiderschap neemt Henk Stoorvogel ons mee in dit boeiende thema. Hij heeft ruime ervaring met leiderschap, in binnen- en buitenland. Momenteel geeft hij leiding aan de internationale beweging van de 4e Musketier, één van de grootste mannenbewegingen ter wereld, met takken in twaalf landen. Daarnaast geeft hij met een team van collega-voorgangers en oudsten leiding aan de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ).

Henk zal het thema leiderschap behandelen vanuit de volgende thema’s:

– Identiteit: een krachtige leider weet wie hij of zij is en heeft daar vrede mee;

– Kwetsbaarheid: een sterke leider kan kwetsbaar zijn en zijn of haar hart met de omgeving delen;

– Wilskracht: een leider weet wat het is om vol te houden en goed te zorgen voor zijn of haar reservoir van wilskracht;

– Drijfveren: een leider weet wat zijn of haar diepste motieven tot leiderschap zijn;

– Gerechtigheid: een leider kent het hart van God voor gerechtigheid en leeft als een rechtvaardige.

Tijdens deze conferentie wisselt Henk onderwijs af met persoonlijke opdrachten, zodat het de dag tot een geheel met levensveranderend potentieel wordt. Je zult stappen maken in zelfleiderschap en met nieuwe inzichten over geestelijk leiderschap naar huis gaan.

Tijdens de conferentie is er ook ruimte voor persoonlijk gebed.

Over Henk Stoorvogel

Henk Stoorvogel is oprichter en internationaal leider van 4M, een mannenbeweging die bekend staat om haar karakterweekenden en Muskathlons. Daarnaast is Henk als pastor verbonden aan de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ), waar hij zich voornamelijk richt op spreken en de erediensten.

Henk heeft een passie om mensen te helpen God beter te leren kennen en hun bestemming te vinden. Hij heeft hier een aantal boeken over geschreven, waaronder Jezus Leven, Geboren om te Vliegen, Groeien als een Palm, de 4e Musketier, G-Kracht en de serie bijbelstudieboeken over Bijbelse personen: Onderweg met…

Zowel in Nederland als in het buitenland spreekt Henk regelmatig in kerken en op conferenties en geeft hij masterclasses en seminars over spreekvaardigheid, het leven van Jezus en het bereiken van je bestemming.

Henk heeft Toegepaste Communicatie Wetenschap gestudeerd aan de Universiteit Twente en rondde daarnaast een HBO studie Theologie af aan de Evangelische Theoligische Faculteit in Heverlee, Leuven. Op het snijvlak van deze studierichtingen werkt Henk momenteel aan zijn proefschrift over de veranderkracht van preken. In het voorjaar van 2017 hoopt hij hierop te promoveren.

Henk is getrouwd met Ruth en vader van twee dochters en twee zoons. In zijn vrije tijd houdt hij er van om hard te lopen langs de uiterwaarden van de IJssel en de bossen van de Hoge Veluwe of het Dwingelerveld.

Voor de website van Henk Stoorvogel klik hier.


L O C A T I E

T H E A T E R  D E  B I N D I N G
B O S G R O E T  1 2 – Z U I D  S C H A R W O U D E

Aanmelden

Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor Viva de kerk.
Tickets Viva de kerk klik hier

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over de leiderschapsconferenties of deelnemen, neem dan gerust contact op via het contactformulier. Na het versturen van het contactformulier krijgt je een bevestiging via de mail. Wij streven ernaar om binnen drie werkdagen op je mail te reageren.

 

Contactformulier

arno-van-der-knaap

Gastprediker Arno van der Knaap

zondag 8 april 2018
10:00 uur - 12:00 uur

Op zondag 8 april komt Arno van der Knaap spreken bij VEG De Ark Langedijk. Arno is pastor van een grote gemeente in Leiden genaamd GODcentre. De gemeente is in 2011 opgericht en sinds die tijd enorm gegroeid. De gemeente teld elke zondag ruim 600 bezoekers. Naast zijn functie als kerkplanter en voorganger is hij ook betrokken bij FMF.  Samen met zijn vrouw Vanessa van der Knaap zijn zij sinds 2016 deel van het bestuur van FMF. In deze functie helpen zij te bouwen aan eenheid binnen de Nederlandse kerken en zullen zij een adviserende en bestuurlijke functie bekleden.

 

Klaas_Small

Gastprediker – Klaas van Denderen

zondag 29 april 2018
10:00 uur - 12:00 uur

Op zondag 29 april komt Klaas van Denderen spreken bij VEG De Ark Langedijk. Hij is een profetisch spreker en oprichter van Fathers House Ministries

Klaas: ‘Mijn verlangen is dat God spreekt, regelrecht vanuit Zijn hart tot de harten van mensen. Velen hebben de boodschap in al haar facetten al eens een keer gehoord. Ik zie echter dat kennis vaak niet is gezakt naar het hart. En met frustratie en teleurstelling tot gevolg, daarom ook niet altijd praktisch gemaakt kan worden. Dit, omdat diepe verandering van binnenuit is uitgebleven.

Daarom willen we binnen FHM ook niet doen aan intellectuele informatieoverdracht. Maar willen we enkel de Geest van God laten spreken. Dat woord is n.l. opgebouwd uit een substantie zo krachtig dat het duisternis doorboort. En zelfs in het hardste hart van mensen doet waartoe Hij het heeft gezonden.

Veranderde mensen. Een krachtige, schijnende kerk temidden van duisternis. Dat is wat mijn hart sneller doet slaan’ Aldus Klaas.

Meer informatie over Klaas en zijn bediening: klik hier

pasfoto

Gastspreker Michiel Koelewijn

zondag 13 mei 2018
10:00 uur - 12:00 uur

Zondagmorgen 13 mei komt Michiel Koelewijn bij VEG De Ark Langedijk spreken. Hij is schrijver van het boek ‘Gods Economie’ en een veelgevraagd spreker.

Michiel zag dat door onwetendheid en ongeloof weinig christenen in overvloed en voorspoed leven. Toch is leven in Gods voorspoed voor iedere christen weggelegd. Jezus ging ervoor aan het kruis. Hij betaalde niet alleen de prijs voor onze vergeving, genezing en bevrijding, maar zorgde er ook voor dat we in voorspoed kunnen leven. Die voorspoed dient een hoger doel: de bouw van Gods Koninkrijk op aarde. God zegent ons, zodat wij anderen tot zegen kunnen zijn. Om die voorspoed in je leven te ervaren is het belangrijk om te ontdekken hoe Gods economie werkt.

Michiel Koelewijn is geboren in 1975 in Spakenburg. Hij studeerde bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na een carrière van 8 jaar in de automotive branche bij Pon besloot hij in 2006 om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Zijn drijfveer daarbij was het verlangen om in minder tijd meer geld te verdienen en meer tijd te hebben om Bijbels onderwijs te ontvangen en te geven.

Michiel is getrouwd met Annemieke en is vader van Roos, Max, Jesse en Tom. Hij is mede-oprichter en partner van de Onderwijs Inkoop Groep bv en eigenaar van de Inkoop Broker. Beide bedrijven richten zich op het realiseren van inkoopbesparingen.

In 2004 sloot hij zich met zijn gezin aan bij de Evangelische Gemeente in Zeewolde waar hij met zijn vrouw vele jaren meedraaide in het leiderschapsteam als oudstenechtpaar en verantwoordelijk was voor het onderwijs.

Michiel volgde in het seizoen 2010/2011 Charis Bible College in Naarden, onderdeel van Andrew Wommack Ministries.

De interesse in Gods economie begon al jaren geleden in 1999 na het lezen van het boekje Gods plan voor uw geld van Derek Prince. Getriggerd door de uitleg dat Jezus ook stierf voor onze voorspoed startte hij een zoektocht naar de diepere betekenis daarvan.

Hij ontdekte dat het onderwerp van voorspoed een beladen onderwerp is. Een reden waarom er vandaag de dag relatief weinig over gesproken wordt in kerken en gemeenten.

Door belevenissen met God in de business in combinatie met het bestuderen van de Bijbel werd een verlangen geboren om mensen te vertellen over Gods principes met betrekking tot voorspoed. Dit heeft uiteindelijk ook geleid tot het schrijven van dit boek Gods economie.

Het doel van de schrijver is dat de lezers zullen ontdekken wat de echte betekenis van voorspoed is en dat duidelijk wordt dat het Gods verlangen is dat we in de Bijbelse voorspoed gaan wandelen. Niet voor onszelf maar om het Koninkrijk te bouwen.

Voor meer informatie over het boek ‘Gods Economie’ klik hier

AAEAAQAAAAAAAAc0AAAAJDgyYzllZDdmLTJhMWEtNDZiMS04MmNjLWM3M2M0MmFkZjUwYQ

Gastprediker Co Kempeneers

zondag 5 augustus 2018
10:00 uur - 11:45 uur

Zondagmorgen 5 augustus komt Co Kempeneers de prediking verzorgen bij VEG de Ark Langedijk. “Co en zijn vrouw Tineke zijn opgegroeid in de Wieringermeer en getrouwd in 1975. Tot bekering gekomen eind jaren ’80 met een groot verlangen om fulltime voor God te mogen werken. Dit werd in het jaar 2000 werkelijkheid.
Vanaf die tijd zijn wij altijd werkzaam geweest in het Evangelie. Vanaf 2013 is Co reizend Prediker.Inmiddels hebben wij samen 4 Zendingsreizen mogen maken en we zien overal dat God meewerkt met wonderen en tekenen. We hebben 2 kinderen en 6 kleinkinderen. Begin 2016 legde God op ons hart om een Stichting op te zetten. For Your Glory Ministries.”

martinkoornstra

Martin Koornstra – Wonderlijke zondag (genezingsdienst)

zondag 23 september 2018
19:30 uur - 22:00 uur

Zondagavond 23 september komt Martin Koornstra met zijn team van Royal Mission naar Langedijk.

 

 

Zie voor meer informatie op de website van Royal Mission

Schermafbeelding-2013-12-12-om-11.59.051

Gastspreker Jan Pool

zondag 16 december 2018
10:00 uur - 12:00 uur

Zondagmorgen 16 december 2018 komt Jan Pool spreken bij VEG de Ark Langedijk. Spreken is zijn passie en met zijn liefde voor Jezus en het Woord van God weet hij altijd weet hij altijd weer mensen te inspireren om God te zoeken en dicht bij Hem te blijven.

Naast het spreken is Jan actief met Hartlink en schrijver van vele boeken. De laatste boeken die hij geschreven heeft is een serie van drie ‘Intimiteit, Identiteit en Autoriteit’

Intimiteit-1-500x500Identiteit-500x500Autoriteit-500x500

 

Zie de website van Hartlink voor meer informatie.