Cursussen & trainingen

33

Bestemd om vrij te zijn

“Bestemd om vrij te zijn” Is een cursus van 3 avonden waarin we met elkaar dieper ingaan op 3 verschillende thema’s rondom ‘bevrijding’. Johannes 8:30-33 Hij deze dingen sprak, geloofden velen in Hem. Jezus dan zei tegen de Joden die [in] Hem geloofden: Als u in Mijn woord blijft, bent u werkelijk Mijn discipelen,en u zult de waarheid… Read more »

811464

Marriage course

Tips, tools en verdieping voor je huwelijk! Dat is de Marriage Course. Tijdens zeven inspirerende en gezellige avonden in De Ark Base ontdek je hoe jouw huwelijk nog sterker kan worden. In alle rust kun jullie praten over zaken waar jullie in de drukte van het dagelijks leven wellicht niet aan toe komen. Alpha Marriage course is een gratis… Read more »

alphabannerwide-v2

Alpha

Alpha bestaat uit enkele interactieve bijeenkomsten waarin je gedurende 10 weken open kunt praten over de basis van het christelijk geloof.  Elke keer zal er een ander onderwerp behandeld worden. Het is gratis, gezellig en zonder gedoe. In het Najaar van 2018 starten we weer met Alpha.

4

Holy Spirit College in samenwerking met Jarno van Dijk

I N F O De Here Jezus zei tegen zijn discipelen (Johannes 1:4-8): zonder Mij kunnen jullie niets doen, wacht in Jeruzalem op de doop in de Heilige Geest en je zal kracht ontvangen om mijn getuige te zijn. God geeft zijn kinderen Zijn persoonlijke aanwezigheid door de heilige Geest en daarmee ook cadeaus/genadegaven om jou… Read more »