Viva de KERK conferenties

0f83f3aa95dfaabe9758c2062ebc4978aa599522

Viva de KERK conferenties

zaterdag 7 april 2018
09:30 uur - 16:00 uur

Op zaterdag 7 april 2018 is de laatste van de drie conferenties met Henk Stoorvogel bij VEG de Ark Langedijk. De conferentie is speciaal voor kerken, en leiders van Christelijke organisaties en kerkelijke teamleiders.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden en elke conferentie verzorgt VEG de Ark een heerlijke lunch!

Wil je aan de conferenties deelnemen bestel je ticket dan op Eventbrite. Om aan de conferentie(s) deel te nemen is aanmelden verplicht.

KLIK HIER om naar de Eventbrite pagina te gaan

2 7  J A N U A R I

Viva de kerk

De eerste conferentie zal gaan over visie-ontwikkeling voor jouw plaatselijke gemeente aan de hand van de gemeente van Antiochië.

1 7 F E B R U A R I –

Spreken met impact

De conferentie Spreken met Impact is een avontuurlijke reis naar de geheimen van communicatie die levens kan veranderen. Ontdek de essentiële elementen van impactvolle communicatie én maak jezelf deze eigen in een uitdagende dag vol inspiratie en training.

7  A P R I L

Geestelijk leiderschap

Een dag waarin we focussen op kernprincipes van geestelijk leiderschap, zoals identiteit, focus, passie, wilskracht, kwetsbaarheid en drijfveren.

Viva de kerk!

Hoe kan de kerk van Jezus Christus de komende vijftien jaar aan impact winnen en het evangelie met kracht uitdragen? In de eerste conferentie zal Henk spreken over de kerk van Antiochië, zoals beschreven in het Bijbelboek Handelingen. Deze kerk had een enorme impact in haar omgeving door de levens van gewone mensen heen en de eeuwenoude kenmerken van deze gemeente zijn vandaag de dag nog steeds springlevend en van doorslaggevend belang! Deze gemeente had impact en veranderde haar omgeving door de kracht van Gods aanwezigheid in en door de levens van gewone mensen!

Geestelijk leiderschap

Ontdek de essentiële kernprincipes van geestelijk leiderschap in een uitdagende dag vol inspiratie en training onder leiding van Henk Stoorvogel. Leiderschap is het uitoefenen van je invloed. Het is doen wat gedaan moet worden. Gezonde leiders kennen zichzelf en geven vanuit overtuiging en evenwicht leiding.

Tijdens de conferentie over leiderschap neemt Henk Stoorvogel ons mee in dit boeiende thema. Hij heeft ruime ervaring met leiderschap, in binnen- en buitenland. Momenteel geeft hij leiding aan de internationale beweging van de 4e Musketier, één van de grootste mannenbewegingen ter wereld, met takken in twaalf landen. Daarnaast geeft hij met een team van collega-voorgangers en oudsten leiding aan de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ).

Henk zal het thema leiderschap behandelen vanuit de volgende thema’s:

– Identiteit: een krachtige leider weet wie hij of zij is en heeft daar vrede mee;

– Kwetsbaarheid: een sterke leider kan kwetsbaar zijn en zijn of haar hart met de omgeving delen;

– Wilskracht: een leider weet wat het is om vol te houden en goed te zorgen voor zijn of haar reservoir van wilskracht;

– Drijfveren: een leider weet wat zijn of haar diepste motieven tot leiderschap zijn;

– Gerechtigheid: een leider kent het hart van God voor gerechtigheid en leeft als een rechtvaardige.

Tijdens deze conferentie wisselt Henk onderwijs af met persoonlijke opdrachten, zodat het de dag tot een geheel met levensveranderend potentieel wordt. Je zult stappen maken in zelfleiderschap en met nieuwe inzichten over geestelijk leiderschap naar huis gaan.

Tijdens de conferentie is er ook ruimte voor persoonlijk gebed.

Over Henk Stoorvogel

Henk Stoorvogel is oprichter en internationaal leider van 4M, een mannenbeweging die bekend staat om haar karakterweekenden en Muskathlons. Daarnaast is Henk als pastor verbonden aan de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ), waar hij zich voornamelijk richt op spreken en de erediensten.

Henk heeft een passie om mensen te helpen God beter te leren kennen en hun bestemming te vinden. Hij heeft hier een aantal boeken over geschreven, waaronder Jezus Leven, Geboren om te Vliegen, Groeien als een Palm, de 4e Musketier, G-Kracht en de serie bijbelstudieboeken over Bijbelse personen: Onderweg met…

Zowel in Nederland als in het buitenland spreekt Henk regelmatig in kerken en op conferenties en geeft hij masterclasses en seminars over spreekvaardigheid, het leven van Jezus en het bereiken van je bestemming.

Henk heeft Toegepaste Communicatie Wetenschap gestudeerd aan de Universiteit Twente en rondde daarnaast een HBO studie Theologie af aan de Evangelische Theoligische Faculteit in Heverlee, Leuven. Op het snijvlak van deze studierichtingen werkt Henk momenteel aan zijn proefschrift over de veranderkracht van preken. In het voorjaar van 2017 hoopt hij hierop te promoveren.

Henk is getrouwd met Ruth en vader van twee dochters en twee zoons. In zijn vrije tijd houdt hij er van om hard te lopen langs de uiterwaarden van de IJssel en de bossen van de Hoge Veluwe of het Dwingelerveld.

Voor de website van Henk Stoorvogel klik hier.


L O C A T I E

T H E A T E R  D E  B I N D I N G
B O S G R O E T  1 2 – Z U I D  S C H A R W O U D E

Aanmelden

Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor Viva de kerk.
Tickets Viva de kerk klik hier

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over de leiderschapsconferenties of deelnemen, neem dan gerust contact op via het contactformulier. Na het versturen van het contactformulier krijgt je een bevestiging via de mail. Wij streven ernaar om binnen drie werkdagen op je mail te reageren.

 

Contactformulier


Inschrijfformulier

Online reserveren is niet mogelijk voor dit evenement.