W E L K O M   O P  D E  P A G I N A  V O O R

J O N G E R E N

Bij NEXT komen we samen om elkaar en God te ontmoeten. Heb je vragen over God, jezelf of de zin van het leven? Dan zijn onze NEXT samenkomsten op vrijdagavond echt wat voor jou.

De wereld waar we dagelijks deel van uit maken vraagt veel van ons. Genoeg studeren om je tentamens te halen, blijven lachen om deel uit te maken van de groep, hard werken om je baas tevreden te houden en vaak genoeg naar de sportschool om er goed uit te blijven zien: de lat ligt hoog.

Bij NEXT willen we jou als jongere (16+) een plek bieden waar je helemaal jezelf kunt en vooral mag zijn. In een ontspannen omgeving leren we elkaar, Gods liefde voor ons en Zijn Woord steeds beter kennen. Dit betekent ook dat je meer dan welkom bent wanneer je God nog niet zo goed kent. Kom zoals je bent!

L O C A T I E  E N  T I JD

Vrijdagavond, koffie & thee vanaf 19.30 uur, start 20.00 uur

Grotendorst 1 te Broek op Langedijk (naast tankstation Ten Bruggencate)

F A C E B O O K

Zie Facebook voor het thema van de avond.

Elke eerste vrijdag van de maand is de NEXT-ruimte geopend om te chillen, kletsen of gamen. Er is dan verder geen programma.

T H E N E X T G E N E R A T I O N

We geloven in een generatie die het verschil wil gaan maken. Een generatie die met beide benen in de wereld staat, maar in haar hart weet waar haar werkelijke identiteit ligt. NEXT is een plaats voor ontmoeting met elkaar, aanbidding, een praktisch toepasbaar woord en gebed.

Zo wordt er gebouwd. Niet alleen aan een generatie, maar vooral aan Gods Koninkrijk. Are you N E X T?

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over onze NEXT samenkomsten, neemt dan gerust contact op via het contactformulier. Na het versturen van het contact formulier krijgt je een bevestiging via de mail. Wij streven ernaar om binnen drie werkdagen op je mail te reageren.

Wij gaan vertrouwelijk om met de toevertrouwde informatie.

 

Contactformulier

welcome

W E L K O M

groeien

G R O E I E N